Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2012 11:29 - Мормоните ........истината
Автор: maora Категория: История   
Прочетен: 4536 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 30.08.2012 12:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Скъпи приятели, 

много се пише, много глупости и май никой не е наясно с тази църква. Е аз съм също донякъде, тъй като съм привърженик, макар и неактивен!
Как точно определят някои хора, че това е секта. Разпъват хора или им режат ръцете или правят тайни татуировки ли ..........горящи кръстове ли има ???? Отвличат малки деца и ги изяждат ли? хахаххаха Пълни глупости
Няма нищо такова при Мормоните. Това са едни обикновени вярващи хора, които искат да направят света по-добър и по-спокоен в името на Исус. Ние не искаме ли същото???
Имат си свой вътрешен ред , разбира се, като всяка организация. Християнската църква няма ли порядки и ред? Педофилите не бяха ли от Католическата църква, че папата се чудеше какво да обяснява??
Моля ви се нека бъдем обективни ..........

Навсякъде около нас има неща, които ни се струват странни и необясними. Не трябва да се заклеймява така Мормонската църква. Кой е създал църквата и как е станало какво значение има. А това, че учат на достоен живот без дрога отрови и т.н и пак Христос е спасител........това лошо ли е и къде е сектантското тук? По какво се различават от нашите ценности?  Проповядват сред народа както Исус е правил, ами как иначе да се приобщят повече хора. Имат мисионери....това е нормално, млади момчета , вярващи, това не ви ли радва бе хора........нашите младежи вярват в рапа и кока-колата и чипса и смартфоните и чалгата и мутрите. Нека не поглеждаме и търсим лошото а да видим добрите страни на религията. По -добър живот в името на Исус , да бъдем добри хора , да помагаме на ближният си и т.н Най-малко престъпления има в щата Юта......най-добрият щат за бизнес е пак той, най-спокоен и т.н . Защо е така замислете се ! Сектанти са за нас , защото ние трудно се вписваме в религията изобщо, ние отдавна сме безбожници, ние смятаме Мормоните за наивници а те си ръководят и бизнеси и семействата им са наред и т/н. А ние великите заклеймители на всичко живеем в мизерия, но знаем истината за света - хахахаххахаха . Ако Мормоните влязат във всеки дом България ще бъде една по-добра страна, запомнете го .....

Не трябва ли християнската църква да има мисионери и да ходят сред хората да ни запознават с Божието слово, а? Това сектантско ли е? Вместо поповете да си попийват преди литургия и да ми ходят с луксозни коли и да правят оргии с мадами и т.н . И нека никой не оспорва това, виждал съм го с очите си...........не ме карайте да говоря с имена. Ние отдвна нямаме нищо общо с религиозните хора ( е има и изключения, има и добри хора и вярващи и т.н). Но масата се превърна в една гмеж от безбожници, не е ли така. Младите искате да са арогантни лайна със скъпи смартфони, дрогирани и да правят секс на 12-13 години, да пушат и пият като говеда..........това ли искаме. Или като Мормоните да не пият алкохол, да не пушат, да не взимат дрога и да се молят и да бъдат отзивчиви и добри. Ние не ги разбираме и сме смотани и предубедени. Въртяли милиарди.............хахаххаха ами коя църква няма бизнеси и не разполага с пари. Нашата ли е бедна???? Горките .
Не е вярно, че искат десятък. Кой колкото може да даде е истината. Но забележете големите бизнесмени - мормони дават страшно много пари на църквата и защо не . Тези пари отиват за благотворителност  а не в джобовете на пасторите. Пасторите си имат работа и много от тях също имат и бизнеси. Помагат си братята мормони и не е ли това, което искаме ние всички.............да си помагаме и да се обичаме. Не ни ли е яд , че ние не можем да бъдем като тях: силна религиозна организация, която 
в името на Исус проповядва истини и любов. Сигурно има и хора там ,които са отишли за облаги .........хора сме , грешим. Нека не говорим за тях- те са във всяка религия. 
Аз говоря за това, което знам и съм видял и за отношението им. Не мога да кажа нищо лошо за тях.това е. Кой на кого се е явил навремето и какво е казал едва ли е толкова важно........не сме били там и не знаем. За Християнството знаем ли всичко и истина ли е.............хм. Важното е крайният резултат......мормоните са добри хора , вярващи, образовани и учтиви ( имат си университет). Имат и реклами , брошури и ДВД та - ами това е модерната религия драги мои, нашата църква кога ще направи нещо подобно? Познавам мормони, които са в момента специалисти в големи комапнии, които не са мормонски ( поне по официална информация). И американците ги уважават не се лъжете по приказките на наши драскачи..........в САЩ когато се каже , че фирмата е в Щата Юта...това означава сигурност и почтеност и предвидимост, което е най-важно за бизнеса. А сега кажете ми нашата мила църква с какво е известна...........с разкол, с лимузини, алкохол.
Предпочитам да живея в Юта и да правя бизнес с мормони, отколкото с наши дебеловрати крадци "бизнесмени".
Изборът е ваш уважаеми вярващи............само любовта е вечна !














Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nezahualcoyotl - Kiaora!
01.09.2012 22:44
Kiaora Маоре ;р много се горещиш....айде вот от мене понеже подкрепям посланието на поста ти :)
цитирай
2. анонимен - Всъщност те подкрепят ли многож...
02.09.2012 22:01
Всъщност те подкрепят ли многоженството
цитирай
3. maora - maora
04.09.2012 11:37
не ! не подкрепят многоженството.........
има едни отцепили се от тях , не знам от кога но от дълго време , които все още живеят в много затворено общество и подкрепят многоженството. Но тези мормони, които живеят в Юта са си съвсем обикновени хора с работа , бизнес, спортисти ,политици ( Мит Ромни) и т.н
Няма никаква разлика между нас и тях........просто те спазват Божиите канони наистина а ние НЕ !!!!
цитирай
4. crazylds - Bravo, ti gi razbi! Eto taka stava! ...
03.01.2014 18:41
Bravo, ti gi razbi! Eto taka stava! Podkrepjam te na 100% NIE SME MORMONIII..!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: maora
Категория: История
Прочетен: 36396
Постинги: 12
Коментари: 24
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930